Nagyon egyszerű kivitelű, olcsó kifőzde a Király utcában. Az ételek mindegyike 1000 Ft alatti, ami manapság Budapesten nem rossz étkezési lehetőség. Valószínű emiatt elég népszerű is a hely, sokan érkeznek környékbeliek ételhordóval, elvitelre is. Emiatt viszonylag gyorsan el is fogynak az ételek, 3 óra magasságában már inkább a zárásra koncentrál a személyzet.
Rendelés és fizetés a pultnál történik, mivel az ételek az adott napra előre el vannak készítve, gyakorlatilag azonnal viheted és eheted is. Vannak normális székek, asztalok, de a falnál bárszékek vannak, helyhiányból fakadóan. Alapvetően magyaros, jól ismert fogások (székelykáposzta, rántott hús, rántott sajt), extrák nélkül. A krumpli mirelit. Népszerű a palacsinta, amelyet darabra lehet venni, 150 Ft a fahéjas, lekváros, míg a Nutellás egy hangyányit drágább (180 Ft). A palacsinta is előre le van sütve, rendeléskor töltik. A pultos hölgy kedves, jó kedélyű, nemcsak a törzsvendégekkel. Az ételkínálat átlagos, egynek elmegy, nagyjából menzás világ. A helynek a tisztaság nem az erőssége, finnyásoknak nem ajánlom (tálcák, evőeszközök tisztasága kétes).