2019. január 2.egyedül járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Bartók Béla úton többször elmentem már e hely előtt, többször terveztem a betérést is, de valahogy nem jött össze egy ideje, volt, hogy a kiírt nyitva tartási idő előtt bezártak, volt, hogy más helyeken már telítődtem étellel-itallal. A végül összehozott látogatás számomra is emlékezetes maradt, de nem pozitív értelemben.
A pultban lévő 2 férfi közül az idősebb (talán éppen a korábbi értékelésben már emlegetett "jófej" tulaj? ), kék színű becopfozott hajjal igen furán viselkedett. Hogy részeg volt, vagy be volt lőve, esetleg ilyen az alaptermészete, az nem derült ki számomra, minden esetre totál idiótának éreztem magam, szerintem értelmes kérdésekre értelmes válaszokat nem kaptam tőle. A fiatalabb pultos srác mondta is, hogy hagyjam, ne foglalkozzak vele. Rémes zenét bömböltetett az idősebb úr, az indokoltnál lényegesen hangosabban, viszont önmagát láthatóan jól elszórakoztatta. Egy forró csokit kértem (590 Ft), ami valóban tűzforró volt, így nem tudtam olyan gyorsan távozni a tetthelyről, mint szerettem volna. A pultban lévő sütikínálat csokis brownie-ban és sós karamellás répatortában merült ki, de azok ránézésre nem voltak frissek és nem is voltak számomra szimpatikusak. Egyéb ételféleséget nem láttam. A hely maga nagyon kellemes, egyedien kialakított, szépek, élénkek a színek, normális asztalokhoz kényelmesen le lehet ülni, az italkínálat sokszínű, izgalmas: számtalan bor, kézműves sörök, pálinkák. Sajnos nem nyílt rá alkalom, hogy jobban sikerüljön megismerkedni a hellyel, én nem vágyom vissza :-(
Édes Érzés válasza
Kedves Látogató!
Nyilván igazad van, és nem is fogok ezen vitatkozni, hiszen nincs miért. Előfordul velünk is, hogy rossz napunk van vagy éppen túl jó. Igen én vagyok az a "jófej tulaj" néha túl nagyhangú, és néha túl jókedvű. Van akinek ez nem jön be elismerem. Sajnálom, hogy pont egy olyan szerintem iszonytatóan ritka napot fogtál ki amikor minden "egyben volt".
A hely pont arra a metódusra épül, hogy legyünk nyitottak, és elfogadók. Van akinek a metál zene, a jazz, a rap, vagy akármi tetszik. Igen ezen a helyen bármelyik előfordulhat, néha még Fekete Pákó, vagy Ibike Blú is, mert még a szemetet is szeretjük. Igen néha idióták vagyunk, és ami nekünk / nekem humoros az lehet másnak fárasztó, esetleg irritáló. Én őszintén vagyok ilyen, de legalább nem fapofával műmosolyogva fogadom a vendégeket.
Sajnálom, hogy rossz tapasztalatokkal távoztál, de azt gondolom ennek egyik oka, hogy nagyon más az amit keresel, és amit mi teszünk a mindennapokban.
Szép estét:
Robi