Egy kis rétesező az óbudai Stop Shop-ban, azon belül az INTERSPAR kijáratánál a pénztártól való távozás után botlottunk bele ebbe a kis büfébe. A kínálat nem volt túlságosan bőséges, összesen 10 féle rétes kapható, ebből 2 db cukormentes: meggyes és túrós (650 Ft/db), míg a többi nem mentes íz egységesen 550 Ft-ba kerül, ami szerintem egy kicsit talán sok.
Nekem rétesben olyan 500 Ft-nál van a normalitás lélektani határa, de akkor már nagyon jónak kell lennie annak a rétesnek. Különleges ízeket nem láttam, a csokis-rizsesből már csak 1 szeletnyi vége volt, szintén ugyanennyiért, így végül nem mentes túrósat és meggyeset kértünk. A töltelék dús volt, de a szelet nem volt valami nagy. A töltelék finom volt, elvitelre kértük. Bankkártyával is lehet fizetni. A rétesen kívül sajtos rúd és pogácsa szerepelt még a kínálatban. Barátságos kiszolgálás. Helyben étkezésre nincs lehetőség, legfeljebb a folyosón papírzacskóból vagy az épület előtti parkolóban.