2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy fiatal kísérletező cukrászlány ötlete valósult meg az Édes Szonja Cukrászda esetében. 100%-osan vegán cukrászda, minden sütemény és torta teljesen növényi alapanyagokból készül, gluténmentes, sőt a legtöbb termék cukormentes is. A paleo étkezési stílust követőknek is megfelelnek. A sütiken látszik, hogy mindegyik házi, kézműves készítésű. Az ízek és a megfelelő alapanyag kombinációk hosszas kísérletezés eredményeképpen alakultak ki. Szerintem jól sikerült (ami nem mondható el minden, általam eddig tesztelt vegán és mentes cukrászdáról).
A csokis vonalból Sportszelet és Bounty, a hagyományos linzerek közül a baracklekváros virág alakú is látható a pultban, de ahogy írtam fentebb, ezekben nincs liszt.
Nagy kedvencek közé tartozik a habos epres és a mákos szilva. Az általam választott gesztenyés habos (690 Ft, mint a legtöbb tortaszelet) is nagyon finom volt. Könnyed, krémes, nem műízű, nem fűrészporos.
Sokat dob a hely hangulatán, hogy a tulajdonos cukrászlány személyesen tartózkodik a cukrászdában, ő szolgálja ki a vevőket és részletesen be tudja mutatni a finomságait.
A kávé is növényi tejjel készül. Eszpresszó 390 Ft, a cappuccino 520 Ft.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
23.528 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval