A sütispult előtt van egy darab kisebb asztalka, helyben fogyasztásra ez szolgál, terasz hiányában így leginkább elviteles cukrászda. Bár 3 alkalmazott is volt a pult mögött, erről az egy asztalról sem tudták elpakolni a maradékot, amíg én ott voltam. A sütemények, tortaszeletek leginkább a fősodratú vonalba sorolhatóak, megjelenésük közepes, nem igazán színvonalas. Árban középkategóriás, olcsónak nem mondanám, példaképpen Isler (550 Ft), puncsszelet, (750 Ft), Fekete-erdő (850 Ft), házi krémes (600 Ft), néhány mentes sütijük is volt, minden mentes eperszelet (1050 Ft), csokis álom (950 Ft), körtés kölestorta (1050 Ft). A szeletek mérete az átlagosnál kisebb. Leginkább az bátortalanított el, hogy a sütik némelyike szemmel láthatóan nem volt teljesen frissek, több napja pultban/hűtőben állónak látszottak a külsejük alapján. Ezt már többször többen leírtuk, nyilván nem romlott, nem egészségtelen, de kevésbé vonzó, illetve azt is jelzi, hogy a "termelés" nincs arányban a fogyasztással, a kereslettel. Egy többnapos sütit másrészt szerintem nem korrekt ugyanazon az áron árusítani, mint az aznapi frisset. Pontosan tucatnyi fagylaltíz a másik pultban, egy gombóc 450 Ft, kivéve amelyik 500 Ft (prémium, mentes), én pont két ilyen drágábbra böktem rá, sós pisztácia - tejmentes - és tonkababos karamell volt a két választásom. Átlagos, egyszerű ostyatölcsér. Volt még mentes csoki, joghurtos meggy, mangó, vanília, áfonya, narancsos mák (! ), tejszínes málna, nápolyi - bármit is jelentsen ez utóbbi. A kiszolgálás nem volt barátságos, olyan semmilyen volt, nem ajánlottak, nem mosolyogtak, nem voltak kedvesek, valószínű már a zárást várták, közben meg jöttek sorban a vásárlók. Összességében objektív szempontok alapján csak 3 pontot adok az össz-élményre, de a 2 fagyi, főleg a pisztácia az teljesen korrekt, finom volt. A tonkababos karamell viszont nem kiugró, de az is jó. A város másik végéből nem éri meg csak ezért ide utazni.