Fiatalos reggeliző az Akácfa utcában, a bulinegyedben. Korábban egy más nevű kávézó működött itt (nevére természetesen nem emlékszem, de nagyon hasonló zsánerű hely volt az is, reggeli+brunch+kávé), de most egy határozottan fiatal csapat vette át a helyet, akik többsége ázsiai, talán kínaiak, bár egy magyar lány is volt a csapatban.
A benti rész elég szűkös, van 4 kis asztalka, közel egymáshoz, ugyanakkor van egy teraszuk több asztallal, már amikor az időjárás alkalmas a teraszozásra. A vendégkört elsősorban külföldiek és azon belül is a fiatalabb, legfeljebb huszonéves korosztály adja. Az étlapon egyszerűbb reggeli és brunch ételek vannak, amelyeket egész nap lehet fogyasztani. A reggeli ételek közül a legegyszerűbb a croissant vajjal, lekvárral (1190 Ft), tojásételek, saláták, toast szendvicsek vannak, árban 4000 Ft körül 1-1 fogás, szóval egyáltalán nem olcsó hely. Az általam választott Botas Choice egy tartalmas ital volt (1990 Ft), mangópüré alapon tonic, citrom, méz, málnával díszítve. Kellemes volt, de nekem egy kicsit édes. Árban nem olcsó hely, a külföldiek pénztárcájához mért. A mosdó szűkös, koedukált, ajtó helyett csak függöny van bent, de tiszta, ahogy az egész hely is. Igazából nehezen tudok bármit is írni ennél többet, mert nincs semmi egyedi karaktere az Eggi-nek, 12 egy tucat hely.