A személyzet tagjai közül egy fiatal lány volt magyar, a többiek törökök vagy valamely hasonló kinézetű ázsiai nemzetiség, csak férfiak. Önkiszolgáló rendszerben tolja az ember a tálcát, választ, ők mikróznak (sajnos igen, a pultban lévő ételek mind kihűltek, a köretek is), majd a pult végén fizetés. Az ételek jó részéből van kisadag is, bár nincs kiírva sem a lehetőség, sem ennek ára. A gírosz tál 1500 Ft. Egy kis adag padlizsános-sült paprikás csirkét ettem sült krumplival (900 Ft). A krumpli mirelit, a mikrózás finoman szólva nem tett jót neki, a főételben hús alig, talán 3 húskocka volt csak, a zöldpaprika csípős rajta, érdemes figyelni, nehogy meglepődjünk. Amúgy mennyiségre a kisadag is elég kiadós, de sajnos nem jó, nem finom, nekem nem jött be, csak azért ettem meg, mert igen éhes voltam, és már nem volt sem időm, sem kedvem mást keresgélni. 4 asztalnál lehet leülni, a legtöbben ezt kabátban tették, mivel a bejárati ajtó folyamatosan nyitva van - gondolom, a személyzetnek melege van a kebab-nyárs mellett -, dől be a hideg, pont szembe vagy a hátukba, ahol a vendégek ülnek. Elvileg van rendes fém evőeszköz, de nem volt elmosva sem villa, sem kés, helyette a gagyi műanyag evőeszközre mutogattak, amivel a húst nem lehet elvágni, meg egyébként is utálom az ilyen műanyag villákat. A használt tálcáknak nincs gyűjtőhelyük, a vendégek csak hátrahagyják az asztalon. A vendégkör vegyes: környékbeli dolgozók, lakók - többeket visszatérő vendégként üdvözöltek a pultból, de külföldi turisták is befutnak. Az összélményem átlag alatti, nem vágyom ide vissza.