Az étteremben többféle töltött pitából választhatunk- abszolut méltányos áron. Megéri ide betérni mindenkinek, mert az alkalmazottak is azon fáradzonak, hogy a legjobb kiszolgálást nyújtsák! Több éttermük is van Budapesten,de nekem eddig ez volt a legszimpatikusabb. Esti porgramnak is tökéletes! ! ! Nem fog benne csalódni senki,az garantált! Pitára fel! ! ! :)
A jelenleg 4 egységes El Bigote lánc 2014-ben elsőként megnyitott gyorsétterme a Király utca elején. A kiszolgálás 2 frontos, az ablakon keresztül az utca felé elvitelre, illetve a belső térbe belépve a pultnál helyben fogyasztásra. A Podmaniczky utcában lévő El Bigote-ban már korábban jártunk a kollégákkal, nekem az jobban tetszett, ott a kiszolgálás és a hangulat is valahogy barátságosabb volt.
Az ételkínálat és az árak mindenütt egységesek. Csirkés, marhás, chorizo kolbászos tortilla 890 Ft-ért, Serrano sonkás extra felárral, valamint kínálnak elvileg mini tapasokat is (olíva bogyót, spanyol sonkát, kolbászt és sajtot). A kiszolgálás eléggé lassú és egykedvű, fogalmazhatok úgy is, hogy inkább érdektelen. A tortilla tekercs túl száraz, a beltartalom viszont gazdag, nem spórolnak a hússal. Csak készpénzzel lehetett fizetni.
A neten találtunk egy listát a legjobb gyorséttermekről. Elhatároztuk, hogy az összeset megnézzük és ez a hely nyerte el leginkább a tetszésünket. Elsősorban mexikói kajákat lehet kapni. Az adag óriási, de nagyon nagyon olcsó. Nekem egy burrito elég volt ebédre és vacsorára. Ízre is kiváló és mivel előttem csinálták így biztosan friss alapanyagokból készítették. Ha ide elmész, tuti nem maradsz éhes! !