2024. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. január 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy igazán kedves spanyol tapas bár az Arany János utcai metrómegálló közelében, egy orosz cukrászda és egy vietnámi pho levesező szomszédságában. Egy kedves külföldi páros nyitotta meg a helyet, a spanyol fiatalember a séf. A kínálat valamilyen szinten naponta változik. Igazából nem szoktam ilyet csinálni, de rábíztam magam a séfre, mondtam, hogy készítsen össze egy vegye kis ízelítőt, amit ő ajánlana. Hát, nagyon jól sikerült, igazán ízletes volt miden. Tengeri sós pörkölt padron paprika, Albondigas, Gordal olívabogyó, Croqetas del Dia, Tortilla Espagnola, azaz klasszikus spanyol omlett. Azt olvastam, hogy Fernando, a szakács készíti a legjobb házi tortillát a környéken, ezúttal ez nem derült ki. Voltak még ibériai sonkák, szalámik, sajtok is. A hely alapterülete kicsi, kb. 10-12 ember fér el szűkösen, de jó időben van egy kis teraszuk is. Italként egy tejes italt, Leche Preparada-t ittam, mellé kaptam egy linzer kekszet. Összesen fizettem 3800 Ft-ot. Szeretnék még ide mindenképpen visszatérni, jó volt itt lenni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (24)
Még több kép (14 db)
Hotel Karos Spa Zalakaros