Mai végállomásom vacsora szempontjából itt adódott. Igazából mentem végig a Kazinczyn és azt néztem, hogy hol van kevés vendég, hol van több hely. . . most itt volt. Amúgy sincs ellenemre a mexikói kaja. A kiszolgálás szelíden közömbös, de nem barátságtalan. Kissé szakadt körkörösen minden, a mexikói tájjellegű rekvizitumok keverednek a romkocsma fílinggel.
Érezhetően nem voltam törzstag, vagy idevaló. De azért egy jó burritóban megegyeztünk és tényleg finom volt. Látványkonyha van, nézheted, ha akarod, ahogy készítik. A falon ment a meccs a TV-ben, a pár betévedt azzal volt inkább elfoglalva. Lent egy kicsit tágasabb a tér, tagolt, izgalmasabb. érdekesebb. A burrito marhából finom volt, a csapolt Krusovice kitűnő volt mellé, nagy általánosságban meg voltam elégedve.
A helyről csak pozitív dolgokat tudok mondani. Nagyon kedvesek a srácok és nagyon finom dolgokat csinálnak. A burrito isteni. Rengeteg étel közül lehet választani, tuti, hogy találsz az ízlésednek megfelelőt. A hely hangulata nagyon fura. Rengeteg csillár van, leginkább a nosztalgikus, régi módi dolgok dominálnak. Pesti árakhoz képest nem drága és egy adag bőven elég.