2023. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. március 29.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Írok egy aktuális értékelést, hogy szinten tartsam a pékséget, ugyanis az előző értékelés óta eltelt években is folyamatosan működött, a covid időszaka alatt is. A tulajdonosi kör, az albán pék és szintén külföldi rokonsága vagy ismeretségi köre vesz részt a kiszolgálásban, de azért beszélnek magyarul. A berendezés, az alapanyagok nem változtak, a kínálatban volt némi frissítés, bővülés. Egészen az elmúlt évekig az árak nagyon mérsékeltek voltak, szinte alig változtak, de 2022-ben náluk is volt egy elég radikális áremelés. Így pl. a hipermarketek áraihoz képest kb. egálban van, már nem annyira olcsó. Természetesen a kézműves pékségek árszintjének a közelében sincs, de a minőség is egészen más kategória. Vannak olyan termékeik is, amelyekkel más albán pékségekben nemigen vagy csak ritkán találkozom.
A legutóbbi vásárlásom: almás pite, 2 zsemle (60 Ft/db), 2 mini Ischler, 40 dkg-os fonott kalács, virslis roló teljes kiőrlésű liszttel, amelyekért összesen 2120 Ft-ot fizettem. A környezettudatosság, műanyag csomagolás kerülése itt nem terjedt még el, több pékárut is műanyag zacskóba csomagoltak, egyesével, bár volt olyan is, amit papírzacskóba, ebben nem értettem pontosan a logikát.
A kiszolgálás nem mondható kedvesnek, inkább gépies, szürke.
Minden nap nyitva tartanak, reggel 5-től este 10-ig, még az ünnepnapokon is ki szoktak nyitni pár órára.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Eliza Pékség további értékelései
2016.12.18gyerekekkel
Néhány évvel ezelőtt megnyitott pékség Újlipótvárosban, amelynek fő vonzerejét a meghosszabbított nyitva tartás adja. Reggel 5-től este 10 óráig lehet itt kenyérféléket, pékárukat kapni, szombaton és vasárnap is nyitva vannak. A tulajdonos pék egy középkorú albán férfi, aki általában a...
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Hunguest Hotel Helios Hévíz