Családias, barátságos, "csajos" hangulatú, romantikusan berendezett kis sütiző, avagy tortaműhely a 11. kerületben. A Fehérvári útról, a villamosmegállótól nem látszik a hely, nincs útba-igazító tábla sem, így ide valószínűleg az tér be, aki ismeri már őket, vagy ajánlás útján.
Egy cukrász hölgy saját ötlete és vállalkozása, aki a tortákat, süteményeket itt helyben készíti kolléganőjével a pult mögött kialakított kis konyhában. Az itteni finomságok mentesek a mesterséges adalékanyagoktól, nincs bennük színezék és tartósítószer. Többféle mentes - cukor, glutén, laktóz - sütit is készítenek, bár ha jól értettem, ezeket nem teljesen elszeparált körülmények között állítják elő, a hely adottságai miatt. A sütiken kívül a pohárkrémek is ízletesek, én is ezek közül választottam egy málnás-áfonyásat. Megrendelésre egyedi formatortákat készítenek, amelyek igazán csinosak. A környékbeli lakók járnak ide, de azért meg kell jegyezni, hogy a nyugdíjasok többségének ez a cukrászda már drága. Macaron, pogácsa, sós aprósüti, pite is kapható. A sütikínálat nem túl széles, de ami van, nemcsak egészséges, de szemre is tetszetős. Helyben is lehet enni, van pár asztalka.