Egy ember jött ki kocsival a házból, mondta, hogy nem akar bíztatni, de azért próbáljuk meg. Pontos nyitvatartásra és előrendelésre, foglalásra vannak beállítva, nem váratlan vendégekre. De itt olyan figyelmes, udvarias, végtelenül kedves a személyzet, a kiszolgálás, hogy bár nem számítottak ránk, tüstént különféle variációkat dolgoztak ki, hogy hogyan és miben segítsenek nekünk. Vendég még nem volt, du. négy óra, azaz nyitás után nem sokkal érkeztünk, de itt ez nem így működik. Szóval bementek a konyhába és konzultáltak a szakácsokkal, hogy miből mennyi van és mit tehetnének értünk. Azután kijött a fiú, és ahányszor csak kijött, mindig odaguggolt az asztalunk sarkához, a legkedvesebb, legbizalmasabb, baráti módon tájékoztatott, hogy miből van esetleg kínálatunk. És nem csak kedves volt, de aprólékosan tájékozott is az ételeket illetően. Szó szót követett, végül én egy kacsa ramen mellett döntöttem, feleségem meg egy méretes salátát kért magának, és igaz, hogy aprólékosan, hosszan készült, de minden fillért és percet megért. Egyszerűen tökéletes volt. Ez egy kitűnő hely, egy romházba bevájt igényesség, egy állandóan magas színvonalon működő, a szó legnemesebb értelmében vett vendéglátóhely, szóval, egyik ámulatból a másikba estünk. És ráadásul ez egy történelmi hely, nem csak a mosoda, a valamikori Patyolat működött itt, de itt volt a jószefvárosi civilek, a C8 fellegvára, itt küzdöttek éjt nappallá téve a választások előtt, hogy az abszolút anyago fölénnyel rendelkező polgármestert leváltsák, sikerrel, azután itt működött egy darabig a Partizán, most meg ez a keleti istenek ajándéka, japán szuperétterem. És hát ZigZag február közepén járt itt. Azóta nem nagyon érdeklődött ez iránt senki? Vajon az emberek olvasnak itt étteremértékeléseket?