Enter Bár Budapest

3 vendég értékelése alapján

4,3Kiszolgálás
3,7Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád
24.700 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen
Hotel Forrás Zalakaros - Téli Pihenés Zalakaroson!
Hotel Forrás Zalakaros
21.287 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Enter Bár Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2024. július 9.egyedül járt itt
Az Enter bárba egy sör kedvéért ültem be. Lent gamer dizájn, persze csupa fiatal, de azért jó látni, hogy mennyien vonzódnak a hagyományos, analóg társasjátékokhoz. A teraszon ültem le, ahol persze többen is cigarettáztak, a füst meg szabad téren is terjed, így hamar megittam a sörömet, egy pohár Pilsner Urquellt, ami 1050 forintba került (ez nem kevés, de átlagosnak mondható), majd továbbálltam. Az italválaszték nem túl széles.
4 pontot megérdemel a hely.
Enter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2022. október 18.barátokkal járt itt
A társasjátékos rész menő, a bistrójukban pedig finom ebédmenü kapható. Sokat fejlődött a hely a nyitás óta, reméljük, még sokáig lesz a kerület egyik ékköve.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2021. november 18.egyedül járt itt
Ebédidő táján merültem itt a járdaszint alá, egy nagyon kedves, barátságos srác fogadott, szívesen mesélt, ecsetelte a kajákat, hogy mi is van, aztán megállapodtunk húsgombócokban krumplipürével. Nem tudom, mi készült, hogy készült, de valamire várni kellett, szóval nem kértem valami egyszerűt, ezek szerint.
Enter Bár Budapest - Külső képEnter Bár Budapest - BelsőEnter Bár Budapest - BelsőEnter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - Étel/italEnter Bár Budapest - EgyébEnter Bár Budapest - Étlap/itallapEnter Bár Budapest - Étel/italEnter Bár Budapest - Belső
Még több kép (6 db) >>