Nyilván azt, amit én, hogy instállom, csókulom a kezsitlábát a kisasszonkának, legyen meg a jóegéssíge még a drága családjának is, meg aranyeső a szíp kis házra! Mert órákon keresztül felizzadva magamat a hegyre, éppen zárásra kerültem oda. A nyelvem szárazon a szájpadlásomra tapadt. Ez az áldásnő pedig megértette a kínt, persze, nem baj, ha már bezárt, mivel szolgálhat, visszakapcsolja a pénztárgépet is, ha kell a kávéfőzőt is, jaj, de az aduász. . . a csapolt, jéghideg Bernard! ! Kérdeztem is, hogy szomjanhaltam és ez már a Mennyország? Hát, az volt. . . az életemet köszönöm neki, csodás volt, mekkora élmény! És ezt nevezem kiszolgálásnak, vendéglátásnak. Próbáltam is a magam szerény eszközeivel megköszönni, ahogy tudtam. Valaha ennek a kilátónak az alsó szintje egy étterem volt, hej, szép kamaszkoromban itt kértem lángoló rablóhúst, lekapcsolták a villanyt, úgy hozták ki a lángba borult kis kardot, emlékszem, mindenki tapsolt. . . hehehe. . és 20 forint volt ez a bizonyos luxusebéd. De ma a Bernard ezt is überelte, nagyon szép emléket hagyva maga után. Köszönöm utólag is!