Nagyon kedves csapat vár minket minden alkalommal, amikor belépünk a kávézóba. Az emberek mosolyognak, segítőkészek és készséggel magyarázzák el mit kell tudnia egy átlagos fogyasztónak az aznapi kávéspecialitásokról. Nyáron a cold brew kávéjuk mindenre gyógyírt jelent. Kisbabákat is várjak egy babychinoval, ami nagyon figyelmes.
Kávéban fanatikus munkatársaim az Embassy-ra esküsznek, s mióta megnyílt a munkahelyünk közelében, sokak törzshelye lett. A Belváros szívében lévő kézműves kávézóban a hangsúly valóban a kávén van, kizárólag kiváló minőségben, de mindenféle verzióban kapható. Az ennivalók kínálata szerény: kakaós csiga, croissant, nagyjából ennyi a felhozatal.
Benn és kinn, az Arany János utcán is le lehet ülni, bár kinn csak 2 asztalnak van hely. Benn vannak magas fenyő bárszékek - IKEA design - hosszú asztallal hátul, és normál asztalok is. A nyitvatartási időn belül folyamatosan sokan vannak a vendégek. Elvitelre is lehet kérni a kávét. A barna cukrot egyszerűen odateszik az asztalra egy kávés pohárban és mindenki kanalazhat belőle, amennyit jól esik.