Egy év elteltével újra betértem a Bistróba, ezúttal a párommal, szombat kora délután. Örömünkre még viszonylag bőséges volt a választék. Mi egy ízletes sertés-ragu levesse, ill. egy isteni körte levessel kezdtük a késői ebédet. A folytatás is hibátlan volt: egy sajtos gnocchi, egy olaszos (sült paradicsomos) grillezett csirkemell és egy adag vegetáriánus golyó.
Végül egy remek karamelles alma tortával és minőségi presso kávéval zártuk az ebédet. Mint az eddigiekből is kiderült: teljes megelégedéssel fogyasztottuk el az ebédet. A Bistró ugyan nem lett hangulatosabb tavaly óta, de a konyhájuk kiváló. A kiszolgálás udvarias, az árak nem csillagászatiak. Merem ajánlani!
Egy jók szituált beton-bunker. Belépve a bisztróba ez volt az első benyomásom. Nem túl ízitató. Ehhez képest persze minden jobb volt. Pl. nem lengte be az éttermet a különféle ételek, italok mindent átható illata, szaga. Nagy tágas tér, sok asztallal. Elfogadható választék, elfogadható árakkal. Udvarias kiszolgálás, Közepes minőség.
Bár abból az egy kávéból (melange) és desszertből (mákos guba) nem korrekt általánosítani a minőségre. De a melange erősen közepes volt (éppen olyan mint a Zene Házában). Nem hiszem gyakori vendég leszek itt, pedig nekem elég közel van.
Hétvégi kirándulás a nemrég átadót új Nemzeti múzeumban. Ami megért egy félelőtti sétát, de az egy más történet. A kiállítások végén meg kerestük a bisztrót, ami igen modern szürke színű, önkiszolgáló bisztró. . Nagyon tiszta, modern bútorokkal felszerelt hely. A kínálat bőséges. . .
Mi cékla levest, hús levest, töltött csirke hús, és érdekességként , rántott malac fület, palacsintát és csoki tortát ettünk. Nagyon finom volt minden. . kifogástalan. . Ajánljuk a kiállítások után, ami egy új dolog a látogató számára.