Az asztalok (kb. 4 darab) sűrűn összetolva, alig lehet beoldalazni a székekig, de ezeket leginkább úgyis a személyzet használja, ők is itt esznek, illetve a konyhai munkálatok egy részét is itt kint végzik. Emellett az áruk, különböző eszközök tárolására is a vendégteret használják. A népes személyzet amatőr fiatalokból áll, az volt az érzésem, mintha egy diákcsapat összejött volna a bérelt vidéki házban egy kis házibulira. Szóval a légkör kedélyes volt, csakhogy ennek semmi köze a vendéglátáshoz. És az volt a furcsa, hogy egyáltalán nem szégyellték, nem is próbálták meg "álcázni", hogy milyen körülmények között dolgoznak. Én ilyen konyhából személy szerint biztos, hogy nem szeretnék semmit enni. A berendezés lelakott, elavult, igénytelen. De a mélypont a pinceszinten lévő mosdó volt, ahol a férfi WC-t koedukálták, mivel a női elromlott (valószínűleg már régebben, nem 1-2 napja, csak jó lesz így is alapon így hagyták). Igénytelenség, takarítás hiánya, rossz szag. Felmosóvödör, létra, ventilátor beállítva az ajtóba a lépcső aljához. Stílusos, mit ne mondjak. . . A kávé elvileg Perté, de hogy valójában miből főzték és milyen körülmények között (kávégép minősége, tisztasága, karbantartása, stb. ), azt nem tudom, mert a kávé is rémes volt. Összességében kínos hely, nem ajánlom. Nem értem, hogy működhetnek évek óta a város ezen illusztris helyszínén. A cappuccino 700 Ft-ba került + 10% kötelező szervizdíj. Komolytalan. . .