Kedden valahogy olyanom volt, hogy eszembe jutott a Fadrusz, meg az, hogy milyen hűtlen vagyok, így aztán ebéd után benyomultam a Fadrusz utcába, először söröztem egyet a Fadrusz sörözőben, aztán sütiztem egy jót a Fadrusz cukrászdában, de arról nem írhatok, mert egy éven belül voltam ott. Pedig nagyon jó volt. De nézzük a sörözőt.
. . valaha azért sűrűbben megfordultam itt, de van, ami változik, van, ami nem, hát jólesik, ha megismernek és egy régi sziával köszönnek. . . részben a pult mögül, részben a vendégek közül, aztán seperc alatt otthon is vagy. A fekete lány. . . hogy is fogalmazzak. . szóval, teltebb lett, de amúgy ugyanaz. A régi csapolt Pilsner az nem, így hát Peroni lett ebből, de abból óvatosan csak egy pohárral, mert nem a szívem csücske. Nagyon kellemesen elücsörögtem egy darabig, szeretett és szerethető hely ez, az ember beleröhöghet mindenbe, amit a nagyérdemű beszél körülötte, és vidám, meghitt még a levegő is. A pohár Peroni 700 valamennyi volt, elégedettem otthagytam egy ezrest és elhatároztam, hogy mégis gyakrabban kéne erre járni.
Eltévedtem a környéken és betértem egy kis útba igazításra, nem bántam meg. Nagyon kedves mosolygós volt a pultos és maradtam pár italra.
A hely maga egy kis söröző, hangulatos, de amúgy semmi extra. Viszont a társaság nagyon jó fej volt, ritka az ilyen. Az árak közepesek, a választék elég jó, a tisztaság oké. Ha Budapesten járok, legközelebb is bemegyek.
Családias kis hely, meglepően nagy italválasztékkal (2 csapolt, 9-10 üveges sör, sokféle jó pálinka, többféle kávé) és 11 whisky! Nagy örömömre whisky különlegességeket is lehet kóstolni, időnként változtatják a kínálatot. Az árak korrektek, sűrűn vannak értelmes akciók is.
A pultosok és a törzsvendégek nagyon jófejek, befogadóak, jól el lehet beszélgetni velük. Ez lett az új törzshelyem nekem is. A mosdó kulturált és tiszta. Péntekenként jövök!
Tavaly jártam utoljára bent, akkor nagyon úgy nézett ki, hogy bezárja kapuit a hely. Valóban így is történt, de az új tulajdonosoknak hála, egyszerűen fantasztikus, amit ezzel a hangulatos kis presszóval csináltak. Csordultig teli a hely szinte majdnem mindig. Nemcsak az italválasztékot, hanem a vendégeket illetően is.
Elképesztő pozitív változás. Tisztaság, rend, kedvesség. Csodásan szép, csinos és ugyanakkor kedves pultoslányok, akikkel hamar el is lehet beszélgetni. A vendégek is befogadóak, kedvesen viszonyulnak az ún. betérő kocsmázókkal. A közvetlen közelben dohánybolt és közért is található, ha esetleg elfogy az ember cigarettája. Nagyon ajánlom mindenkinek!
Nem tagadom, gyakran kocsmázom, de ilyen helyen még nem voltam. A csodás pultosok mellett zseniálisak a vendégek: Gergi, SzemiHamo, A Németh Barna jó csapat. Igaz, nem volt könnyű utolérni őket, de a 10 féle pálinka, a minőségi viszki választék, no meg a tátra tea segített. Kilépőnek egy uzó zúzót ittam.
Régebben többször jártam itt, egyedül vagy cimborákkal, a fő vonzerő a kedves, barátságos és igazán dekoratív pultos lányok mellett a sör volt, olyan hely ez, ami nem egy kocsma, nem is egy étterem, ahová nem lumpenek járnak sárrá inni magukat, hanem tisztes családapák betérnek pár percre, megtámasztani a pultot, mosolyogni, csevegni vagy csak belebámulni az ürülő korsóba és továbbállni.
A fő vonzerőt meg a csapolt Pilsner Urquell képviselte, az ajtón, üvegen is ez a felirat díszelgett. Sokáig eladó volt a bolt, most új tulajra lelt, söröző továbbra is, a kínálat egy kicsit más, mint régen, így hát nem valószínű, hogy gyakoribb vendég leszek újra, de a tulaj, a kiszolgálás nagyon kedves most is, bátran térj be, ha erre jársz!