A Thököly út páros oldalán lévő nagyon egyszerű kis fagyizó, amely tulajdonképpen egy kis kiszolgáló pultból és a fagyis fűtőládából áll, az utcáról kell rendelni és fizetni, és vagy elviszi az ember a fagylatot tölcsérben vagy tálában, vagy pedig le lehet ülni a fagyizó elé kihelyezett asztalkáknál.
Nyáron nagyon meleg van itt, a beton nyomja ki magából a hőséget, s ez ellen a napernyő sem nyújt sok segítséget. A falra minden nap kiírják krétával, hogy éppen milyen ízek kaphatóak, a választék szűkös, 6 féle íz volt kapható. Tetszett, hogy 2 féle méretben lehet fagyit kapni, a kis gombóc például a gyerekeknek bőségesen elég. Ízben semmi extra, csoki és citrom, nem maradt emlékezetes. A kiszolgálás semleges, szintén nem hagyott maradandó emléket.
Azokat a helyeket szeretem a legjobban, ahol kicsik az adagok és nem drágák. Ilyen a Fagyizoo nevű, méltán népszerű fagyizó a Thököly úton, ahol van kis gombóc fagylalt is 130 forintért, a nagy az talán 180, nem tudom biztosan, mert nem azt kértem. Eperfagylaltra esett a választásom, mely természetes ízű volt és jó állagú, azt hiszem, ilyen jó áron ilyen korrekt fagylaltot még nem is ettem soha. Van egy kis barátságos teraszuk is, jól esett ott leülni kicsit.