Persze ez csak az én véleményem! ! ! Én álltalában rendelni szoktam, de azt is ritkán. Azt nem tudom, hogy az étteremben milyen a minőség, de amit házhoz hoznak az borzalmas. Kaptam már savanyú levest, nem megfőtt krumplit, rizst, a rántott gomba, karfiol kemény, ehetettlen, a májjal töltött húsok ehetetlenek, fasirt annyira sós, hogy nem lehet megenni.
A mai vacsi is nagyon finom volt. / Cigánypecsenye, Bakonyi, Séf kedvence/ Köszönöm, hogy főzés helyett, végre kipihenhettem magam. Ja! A rugalmassáukért, +5 csillag!!!!
Otthoni főzés helyett nagyon jó kis hely. Házias és kiadós ételek. Hétvégén a családi menű ideális. Többször voltunk már ott. Karácsonykor a halászléjük valóban finom. Paradicsomos káposztájuk a kedvencünk. Ebédidőben és hétvégén nagyon sokan felkeresik, de ha előre megrendeltük, akkor nem kell sorbaállni. A mákos guba és a turógomboc is nagyon finom.
Nagyon jó kis hely. Családommal sokszor ellátogatunk ide. Mindig frissek az ételek, gyors a kiszolgálás és nagy a választék. Többször kértünk már házhoz szállítást is. Bőségesek az adagok, mindenki jól lakik. Kedvencünk a Fatál, ami frissensültekből és többféle köretből áll.
Nagyon jó hely,érdemes felkeresni! ! Önkiszolgáló étteremhez képest meglepően sokféle étel van , köztük már-már elfeledettek is (Nem is tudom mikor láttam utoljára sonkával-sajttal töltött sertésjavát pl. ). És ami a lényeg mind finom az adagok mérete is rendben van, nem kell nagyító!
Nagy a forgalom, de a személyzet bírja, kedvesek mosolygósak, mindenkihez van pár jó szavuk. Az egyéni igényeketis teljesítik zokszó nélkül. Az ár érték arány is nagyon rendben van! Akár ottani evésre, akár az étel elvitelére érdemes felkeresni! Mindenkinek csk ajánlani tudom! ! ! !
Budapesten a III. kerületben talalható az étterem. Hangulatos hely, kerthelyiséggel. Finom ételek, és szerintem bőséges is. Érdemes kipróbálni a házhozszállításukat is, főleg a családi menüjüket (1 kg hús, fél liter leves, 1 kg köret, fél kg savanyúság). Árban is jók. Nyaralásunk alatt, többször is rendeltünk tőlük.
Ami nem tetszett az "csak" annyi, hogy a kiszolgálás nem volt túl kedves, de ez inkább csak egy emberkére volt jellemző, ő nem igazán volt a helyzet magaslatán, de mi azért próbáltuk kihozni belőle a maximumot :-)