A "Nagy Cukrászda Listám"-on már régóta szerepelt ez a cukrászda, de nekem eléggé kiesik, így még nem sikerült korábban felkeresni. A Tan Kapuja Buddhista Főiskola közelében található, a József Attila lakótelep Ecseri úti metrótól kissé távolabb eső részén.
Modern, tágas, napfényes cukrászda, csinos beltérrel, tágas terasszal (amely dohányzóhely is egyben, dacára a dohányozni tilos táblának, a vendégek felülírták. . . ) A pultban széles sütemény- és tortakínálat. Friss szendvicsek sajtos stangliba töltve, házi rétes, fánk, főleg klasszikus torták. 400-570 Ft közötti szeletárak. Az országtorta (Őrség zöld aranya) viszont 799 Ft-ba került, ha jól láttam, az volt a legdrágább süti, kimagaslóan a többi közül. Azért volt a sütik között pár további izgalmas is: márványos túrótorta (489 Ft), roppanós karamell (469 Ft), diós tejkaramella (459 Ft). Az árazást nem pontosan értettem, szinte minden sütinek más ára volt, de sokszor csak 10-20 Ft eltéréssel. Nem irigylem a kasszásokat. Pohárkrémeket is kínálnak. A pozsonyi diós és mákos kifli különösen kedvező áron kapható 195 Ft-ért. A cappuccino 290 Ft, olaszos pörkölésű, erős, finom. Egy gombóc fagylalt 240 Ft, cukormentes is kapható. Kedves, vidám személyzet. Klassz hely!