Jó 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Viszonylag újabb nyitású cukrászda a Margit körúton, legalábbis nekem korábban nem tűnt fel a létezése. Egyszerű, funkcionális berendezés, nincs túltolva a dekoráció, nincs különleges koncepciójuk vagy image-ük. Az árak középkategóriásak, nincsenek elszállva. 1-1 féle sütiből nincs túl sok, viszont a választék meglehetősen széles, bár nem számoltam végig, de szerintem több, mint 30 féle süteményt kínáltak. Vannak jól ismert klasszikusok: krémes, mignon, amik szerintem már egy kicsit unalmasak, viszont volt pár olyan süti is, amibe belecsempésztek valami újítást, kreativitást. Számomra ilyenek voltak a zabpelyhes alagút és a madártej szelet (430 Ft), ez utóbbi határozottan jól sikerült, talán egy fokkal kevésbé édesre csináltam volna és a vaníliát lehetett volna még intenzívebben megtolni. A gesztenyeszív átlagos volt (240 Ft), szerintem a csokiburkolat inkább volt tortabevonó, legalábbis részlegesen, mint valódi csokoládé. Az ország torták közül a szilvagombócot láttam náluk. Kimért sós és édes aprósütemények is vannak. Fagylaltot márciusban még nem árultak. (azóta már igen) Kedves kiszolgálás.