Gulyás, libamáj, pörkölt, sült kolbász, csülök, töltött paprika, töltött káposzta, rétes, máglyarakás, stb. Ezen kívül vannak persze úgymond kihagyhatatlan nemzetközi ételek is, pl. tészták, görög saláta. Átlagos, nem igényes elkészítés, de ehető ételek. Az árak a kapott minőséghez és a körülményekhez képest magasak, szerintem drága, ami egyébként az egész Vásárcsarnokra is igaz. Reggelit, ebédet, vacsorát is kínálnak a csarnok nyitva tartási idejében végig. A személyzet barátságtalan, főleg a magyarokkal, bár a külföldiekhez sem voltak éppen kedvesek. Valószínűleg itt a többség nem jószántából dolgozik, legalábbis ez volt az arcukra írva. Az ételek előre el vannak készítve, le vannak sütve, nem frissensülteket kínálnak. A legolcsóbb ételek (levesek) 1000 Ft feletti árnál kezdődnek, az olcsóbb főételek - köret nélkül - 2000 Ft-tól felfelé. Sok ülőhelyük van, részben a szűk folyosón, az emberek nehezen férnek el, egyes csoportok tolonganak, lökdösődnek, szóval nem éppen alkalmas egy békés, csendes, nyugalmas étkezésre. Magam választásából nem mentem volna ide enni (kb. erre számítottam), de külföldi konferenciavendégek meg akarták nézni, rajta volt a budapesti "bakancslistájukon".