Különleges kreatív fogások, felsőkategóriás alapanyagok és mesteri elkészítés, gusztusos vizuális kivitelezés. Itt olyan ételeket kóstolhat meg az ember, ami másutt egyáltalán nem szerepel az étlapon. 1 leves, 3 előétel, 5 főétel (fürj, malaccsászár, gyöngytyúk, tőkehal, rák), 2 desszert található az étlapon. Levesek, előételek, desszert 2000 Ft körüli árakon, főételek 3-4000 Ft-ért. Elég sűrűn változik a kínálat, kb. havonta. Kétségtelenül fine dining étterem, de a fogások nem morzsányi méretűek, hanem normális adagok. Én a 3 fogással maximálisan jóllaktam, pedig főétel helyett előételt ettem, és a desszert könnyű volt. Első fogásként sertéspofa rament kértem, előtte még érkezett egy kis fűszervaj házi kenyérrel. A forró levet előttem öntötték rá a mélytányérba bekészített alkotóelemekre: az omlós puha hússzeletek mellett tészta, pácolt érlelt fürjtojás, kínai kell, metélőhagyma és bőséges szezámmag hintés tette tökéletessé. A lé fűszerezése kiváló, különleges és emlékezetes. Az eringi gomasaláta úgy nézett ki, mint egy kupac porhó, ez valójában nagyon finomra reszelt sajt volt, amely alatt az eringi gombacsíkok voltak, amelyet más néven ördögszekér laskabomgának hívnak, és eddig életemben egyszer ettem korábban, méghozzá az innio-ban, de ott nem salátaként, hanem sütve. Egyetlen apró észrevétel, hogy ebben is éppen ugyanolyan fürjtojások voltak, mint a levesben. Ez az összetevő is nagyon izgalmas és szokatlan módon volt elkészítve, de mégis változatosabb, ha egy ennyire markáns elem egy rövid étlapon belül nem fordul elő kétszer. A desszert könnyű fehércsokoládé pohárkrém volt pisztáciás morzsával, fagylalttal, apró virágdísszel. Nemcsak szép, de finom is. A jázmin zöldteát ajándékba kaptam, elnézéskérések közepette, mivel a levesre véleményük szerint sokat kellett várni. Amúgy szerintem nem, de értékeltem ezt az extra figyelmességet. Minden szempontból kiváló élmény, nemcsak az ételek, de az egész hangulat, a személyzet, a szervíz. Csúcskategóriás! Hogy ajánlom-e? Nem is lehet kérdés. 11% kötelező szervizdíjat számolnak fel. Hétfőn zárva tartanak.