Az Almássy téren járva véletlenül fedeztem fel ezt a sushi bisztrót, akkor többekhez hasonlóan én is elvitelre vettem csak egy 6-os lazacos makit. Mivel tetszett és árban is kedvező volt, ezért a gyerekekkel együtt is visszatértünk, akik nagy sushi imádók. Az utcáról belépve egy kicsi helyiségbe érkeztünk, ahol a kiszolgálópult, valamint egy pakolásra odakészített asztalka található.
A pultra kihelyezett étlapról leadtuk a rendelést. Az étlap elég viharvert, elnyűtt és kissé ragacsos volt már. A pulton egy csinos bonsai adta a japános hangulatot, egyébiránt egy kissé lepusztult, puritán a berendezés. Rendeltünk egy csomó ételt: lazac nigirit (12 db/5400 Ft - nagyon jó ár érte! ! ), tigrisrák nigiri (10 db/5500 Ft), omlettes nigirit, lazac tekercset (1920 Ft/9 db), a makik közül lazacosat, avokádósat, omletteset, tempurázott rákosat. A sushikon kívül még sült csirkés gyozát is kértünk egy adaggal (1530 Ft/5 db). Lementünk a pinceszinten található étterem részbe. Egy kicsit bizarr volt a burkolat választás, nekünk a 80-as évek retró világát idézte. Borzasztó hideg volt, gyakorlatilag mintha nem lett volna semmi fűtés. Ugyanakkor minden új volt, a mosdó is frissen kövezve, burkolva. Részletes számlát nem kaptunk, csak a végösszegről egy tételben, de nem számoltam utána, bíztam benne, hogy korrekt volt az elszámolás. 25ezer Ft-ot fizettünk, a fotókon látszik nagyjából a mennyiség, kb. a felét hazavittük, elcsomagoltattuk. Mint kiderült, az éttermet üzemeltető úriember mongol, egy kicsit beszél csak magyarul. Ár-érték arányban nagyon kedvező volt a többi sushi étteremhez képest, finomak, frissen készültek voltak az ételek, de télen nem jönnék ide többször, legfeljebb csak elvitelre.