Áfonya és spenót

Fanka Pest BudapestFanka Pest Budapest a térképen

2021. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. február 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gozsdu-negyedben, talán egy évvel ezelőtt - vagy még annyi sem - megnyitott bisztró, kávézó. Sok hasonló vágású hely akad a városban, hogy ez miben különbözik miben nyújt mást? Igazából semmiben, de a maga nemében korrekt hely.
Vannak szendvicsek (1290-1490-1790 Ft): toast, bagett, hideg-meleg, divatos sütemények úm. brownie, sajttorta, répatorta, jó minőségű kávé, szezonális kávék - így téliesre fordulva szezonális ízesítésű latték: sütőtökös, gyömbéres-mézeskalácsos, toffee diós. Kiírás szerint 7 féle croissant, de ottjártamkor a valóságból kevesebb fajta közül lehetett válogatni, melyek nem voltak túl izgalmasak. Vegán, glutén- és laktózmentes fogásaik, desszertjeik is vannak. Vannak továbbá tojásételek, 1 vagy 2 személyes tapas tál, sonkatál, sajttál, bár ezeket sajnos csak utólag láttam meg az étlapon, így én a vizuális benyomások alapján a pultban lévő dolgok közül válogattam. Egy szelet áfonyás sajttortát (890 Ft), a napi pite egy spenótos-sajtkrémes quiche féleség volt (890 Ft), a latte 750 Ft, és még egy pohár házi szörpöt ittam.
Ahogy az elején is felvezettem, nem egy rossz hely, tiszta, kulturált, de nincs benne semmi különleges, az ételekben sem. De minden friss volt, szép kivitelű, de nem ízorgia egyik sem.
A benti részben talán 10-12 ember fér el legfeljebb, viszont van saját teraszuk, ami tavasszal-nyáron elég kellemes lehet.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
Fanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - EgyébFanka Pest Budapest - Egyéb
Angyal Fogadó Rátka - All Inclusive Tokaj Hegyaljai Disznótoros Hétvégék
Angyal Fogadó Rátka