Az étlapon kizárólag vietnami, thai és részben kínai ételek sorakoznak, amelyek között értelemszerűen van némi átfedés. A személyzetben mindenki vietnami, ezért nyelvi nehézségek előfordulhatnak. Tavaszi tekercset (590 Ft), Tom Kha Kai Ga levest ettem (thai kókusztejes leves, csirkével és gombával, valamint zöldségekkel) 1190 Ft-ért, illetve elvitelre vettem wokos zöldséges csirkét, jázminrizzsel (2190 Ft). A tekercs 2 db, korrekt, jól átsült, ropogós, kevés káposztával, szósszal. Bár előzetesen tisztáztuk, hogy egyáltalán nem csípősre szeretném a levest, sikerült ehetetlenül erősre fűszerezniük. Ráadásul hatalmas forró adag volt egy cseréptálban. Küzdelmemet látva megsajnáltak, és felajánlották, hogy készítenek egy másik levest, ezúttal NEM csípősen. Mivel nagyon éhes voltam, éltem a lehetőséggel, azért így is kicsit csípős maradt, de már ehetővé vált számomra. Az alaplé nekem édes volt túlságosan, máshol is ettem már ilyen levest, de ebben nem a kókusz, hanem az édes íz, gyakorlatilag a cukor dominált, ezt a fűszerek - pl. a tetejére szórt zöld koriander - sem tudták csillapítani. A wokos főétel szintén korrekt volt, és az is kiadós adag, sem a zöldségekkel, sem a hússal nem spóroltak. A berendezésben nagyrészt megtartották a Pronto bútorait, némi keleti dekort próbáltak elhelyezni, de elég puritán maradt így is a hely. 5% szervizdíjat számolnak fel kötelezően. A leves miatt 4 pontnál többet semmiképpen nem tudok adni az ételekre.