Kis fagyizó a Lövőház utcában, gyakorlatilag a fagyispult foglalja el a hely nagy részét, s fagylalton kívül talán még kávét és üdítőket árusítanak, valamint jégkását 3 ízben. 2 féle méretben kaphatóak a gombócok 120 illetve 200 Ft-ért. Összesen 16 féle ízt tartanak, amelyek közül egy számomra teljesen újdonság erejével ható tejbegrízt választottam.
Teljes mértékben bejött, nagyon ízlett. Kicsit keményebb állagú, mint egy sorbet jellegű fagylalt, enyhén fahéjas ízesítéssel, de ez is rendben volt, mivel én az igazi tejbegrízt is fahéjjal szoktam enni. A klasszikus citrom, csoki, vanília, eper mellett fehércsokis áfonya, velencei álom (pár éve lett nagy sláger több helyen is), brüsszeli krémes (ezt is talán egy helyen láttam még másnál), áfonyás mascarpone is szerepel a kínálatban. A gyerekeknél a Kinder és az Oreo a 2 kedvenc. Vidám, mosolygós kiszolgálás, nemcsak a naponta visszajáró törzsvendégeknek.