Az alapító tulajdonosról kapta nevét a Farkas Vadkovászos Pékség, amelynek - meglepetés volt ez számomra is - országosan (Budapestre, Pest megyére koncentrálva) már kb. 20 egysége, üzlete van, ahol a kiváló pékáruik kaphatóak.
A Csepeli Piacon véleményem szerint ők a legjobb pékség, nem meglepő módon mindkét napon végig kígyózó sor várakozott a pultjuk előtt, amikor ott jártam, és nem éppen a lassú kiszolgálás okán. Szombaton délelőtt 3 hölgy sürgölődött a vásárlók kiszolgálása érdekében, pörgősen zajlott az "ügymenet". A kenyerek, péksütemények tradicionális vadkovászos technológiával készülnek náluk, segédanyagokat, mesterséges adalékokat nem használnak. Árban kedvezőbb, mint a trendy kézműves pékségek a belvárosban. Mákos bagelt (280 Ft), fonott kalácsot (890 Ft/ nagy méretű), sós óriásperecet (350 Ft), fahéjas és kakaós kelt tésztás csigát (390 Ft) vásároltam náluk, minden friss, ízletes, kívül ropogós, belül puha volt. Kenyérből több félét sütnek: félbarna, hagymás, gyökérkenyér, teljes kiőrlésű, illetve érdekesség a diós-áfonyás kenyerük. Ahogy láttam, a mákvirág és a dióvirág a két sláger termékük, szinte mindenki ezeket vitte (csigára, hasonlít, de annál nagyobb, zömökebb). Kimérve árusítanak mákos gubát és aranygaluskát is.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.