Kiváló
2024. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. december 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az alapító tulajdonosról kapta nevét a Farkas Vadkovászos Pékség, amelynek - meglepetés volt ez számomra is - országosan (Budapestre, Pest megyére koncentrálva) már kb. 20 egysége, üzlete van, ahol a kiváló pékáruik kaphatóak. A Csepeli Piacon véleményem szerint ők a legjobb pékség, nem meglepő módon mindkét napon végig kígyózó sor várakozott a pultjuk előtt, amikor ott jártam, és nem éppen a lassú kiszolgálás okán. Szombaton délelőtt 3 hölgy sürgölődött a vásárlók kiszolgálása érdekében, pörgősen zajlott az "ügymenet".
A kenyerek, péksütemények tradicionális vadkovászos technológiával készülnek náluk, segédanyagokat, mesterséges adalékokat nem használnak. Árban kedvezőbb, mint a trendy kézműves pékségek a belvárosban.
Mákos bagelt (280 Ft), fonott kalácsot (890 Ft/ nagy méretű), sós óriásperecet (350 Ft), fahéjas és kakaós kelt tésztás csigát (390 Ft) vásároltam náluk, minden friss, ízletes, kívül ropogós, belül puha volt.
Kenyérből több félét sütnek: félbarna, hagymás, gyökérkenyér, teljes kiőrlésű, illetve érdekesség a diós-áfonyás kenyerük. Ahogy láttam, a mákvirág és a dióvirág a két sláger termékük, szinte mindenki ezeket vitte (csigára, hasonlít, de annál nagyobb, zömökebb).
Kimérve árusítanak mákos gubát és aranygaluskát is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár
131.404 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
67.910 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
86.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval