Farm Budapest

Farm BudapestFarm Budapest
22 fotó

1 vendég értékelése alapján

4Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Átrium Hotel Harkány - Kikapcsolódás Harkányban
Átrium Hotel Harkány
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata

Farm Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Kiváló 2016. november 18.barátokkal járt itt
A Farm már akkor rabul ejtett, amikor két esztendeje egy gyors sörre benéztünk. Akkor elhatároztam, hogy valamikor több időt is töltök majd itt. Végre sikerült. Jóbarátom bort ivott, jómagam cseh sört, merthogy tisztességes cseh söröket tartanak. Borkorcsolyának padlizsánkrémet kértünk volna, de a kenegetős műfajban csak chilis fetakrém volt, azt rendeltük.
Farm Budapest - Étlap/itallapFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - BelsőFarm Budapest - Étel/ital
Még több kép (6 db) >>