Közel a Ligethez található ez a barátságos kis szendvics bár. Ha belépek egy új helyre, az első, amit lereagálok az a szagok, a berendezés és a vendég-kör, ill. a hangulat. Nos, ez teljesen rendben: tiszta,igényes, de nem hivalkodó. Azon a napon (tegnap), amikor én voltam, két féle leves közül is lehetett választanai: gyömbéres sárgarépa leves és joghurtos cékla-leves.
A répa levest választottam, kitűnő volt. Utána egy nagy sok-sajtos melegszendvicset kértem, amit igen gusztusosan, friss salátával tálaltak. Miután csak a felét tudtam ott, helyben elfogyasztani, kérésemre a maradék szendvicset szépen becsomagolták.
A Házikó Farmbisztró csapata korábban megrendelésre készített rendezvényekre hidegtálakat a vidék kiváló minőségű, válogatott alapanyagaiból. A Dembinszky utcában a tavalyi év évgén nyitották meg kis bisztrójukat, ahol ezeket a finomságokat helyben is kipróbálhatjuk. A falon lévő térképen megnézhetjük, melyik étel honnan származik.
Különleges, friss szendvicseket készítenek, grillcéklával, tojáskrémmel, de melegszendvicsek, quiche-ek is vannak. Tejberizs, croissant - lekvárral és többféle friss saláta is szerepel a kínálatban. Én bivalykolbászos szendvicset ettem (690 Ft) és meggylevet (300 Ft/2 dl). A mosdó nagyon picike, de dizájnos és patyolattiszta. Az asztalkák körül színes székek, barátságos kiszolgálás.
1071Budapest, Dembinszky u. 32.
06 1 797 21 91
Szolgáltatások
ingyenes WIFI vegetáriánus ételválaszték étel elvitelre napi menü reggelizési lehetőség