Újonnan nyílt, félig önkiszolgáló étterem a Paulay Ede utca elején. Internetes blogon olvastam róluk, amelyben az is elhangzott, hogy az utcában szemben évek óta sikeresen működő Vakvarjú tulajdonosi köréhez tartoznak. A hosszú pult első részében a névadó fasírtok sorakoznak többféle húsból: hagyományos disznóhúsból, szarvasgombás marha, kacsa és velős, amelyekből 6 vagy 12 darabos adag kérhető (780-1590 Ft).
Sajnos kombinációban csak a 12 darabos választható (all in 4x3 db). Vannak fasírtos burgerek is (1190-1290 Ft). Menüben sült krumpli és dobozos szénsavas üdítő jár mellé. A fasírtokon kívül még többféle magyaros ételt kóstolhatunk: gulyást, sült kolbászt, hurkát, rántott karajt, grillcsirkét, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy az amerikai fast food forradalom betörése előtt ezek már népszerű ételek voltak kis hazánkban. Érdekesség a brokkolisaláta (390/490 Ft). Ebédidőben 12-14 óra között napi fogást kínálnak 990 Ft-ért, amely naponta más profilú: grill, rakottas, főzelék feltéttel, ragu, illetve rántott hús. Ottjártamkor édes-savanyú csirke rizzsel. Átlagos méretű adag, finoman elkészítve. Mayer kézműves szörpöket lehet inni eper, fahéjas szilva, feketeribizli ízekben. Összességében kellemes, jó fűszerezés, igényes környezet, a galériaszinten sok ülőhely. A szószok ki vannak készítve a pultra, nem feláras. 2000 Ft alatt nemigen lehet itt étkezni, a környéken nem a legolcsóbb opció, de még az elfogadható kategóriába esik.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.