Rövid időn belül két alkalommal is jártam itt, péksüti beszerzése céljából. De az édes és sós pékáruk mellett vannak jó kinézetű szendvicsek is, árban is korrekt keretek között 800 Ft-os árszinten. Helyben lehet reggelizni, kávézni a fal menti könyöklők mentén, de én mindkét alkalommal elvitelre vásároltam.
Málnás teljes kiőrlésű magvas táskát legutóbb, előtte stanglit. Két idősebb hölgy szolgált ki, de egyikük sem volt kedves. Az a szigorú kimért, rossz emlékű napközis pedagógus feeling, ami visszajött. Pedig amúgy jó kis hely lenne, és a Félegyházi pékség hálózatot egy színvonalas, jó minőséget kínáló láncnak tartom, ami árban is még az elfogadható kategóriában mozog. Ez a nem kedves kiszolgálás a Félegyház egységekben számomra szokatlan volt, a közeli szomszéd Mester utcában szintén van egységük, ott nem ilyenek voltak.