Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szomorú málna

Félegyházi Pékség 85. sz. Mintabolt - Tompa utca BudapestFélegyházi Pékség 85. sz. Mintabolt - Tompa utca Budapest a térképen

Átlagos 2024. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rövid időn belül két alkalommal is jártam itt, péksüti beszerzése céljából. De az édes és sós pékáruk mellett vannak jó kinézetű szendvicsek is, árban is korrekt keretek között 800 Ft-os árszinten. Helyben lehet reggelizni, kávézni a fal menti könyöklők mentén, de én mindkét alkalommal elvitelre vásároltam. Málnás teljes kiőrlésű magvas táskát legutóbb, előtte stanglit. Két idősebb hölgy szolgált ki, de egyikük sem volt kedves. Az a szigorú kimért, rossz emlékű napközis pedagógus feeling, ami visszajött.
Pedig amúgy jó kis hely lenne, és a Félegyházi pékség hálózatot egy színvonalas, jó minőséget kínáló láncnak tartom, ami árban is még az elfogadható kategóriában mozog.
Ez a nem kedves kiszolgálás a Félegyház egységekben számomra szokatlan volt, a közeli szomszéd Mester utcában szintén van egységük, ott nem ilyenek voltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (3)
Félegyházi Pékség 85. sz. Mintabolt - Tompa utca Budapest - Külső képFélegyházi Pékség 85. sz. Mintabolt - Tompa utca Budapest - Étel/italFélegyházi Pékség 85. sz. Mintabolt - Tompa utca Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Barrico Thermal Hotel Demjén
43.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros
133.056 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval