2021. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 22.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lehel Piacon minden szinten van egy-néhány talponállós ivóhely, mert igény mutatkozik rájuk. A pinceszinten van a legeldugottabb helyen, én is csak véletlenül láttam, amikor az önkormányzat oda kihelyezett irodájában ügyet intéztem. Az emeleten két helyre is emlékeztem, és a földszinten, vagyis az utca szinten kb. középtájékon az őstermelők és az emeletre vivő lift mellett található ez a kocsma, a Feltételes megálló.
A kínálat olcsó és kommersz, csapolt Arany Ászok, decire kimért borok, Royal vodka akcióban. A Royal vodka az itteni kínálatban már az igényesebb piák közé számít.
A törzsközönséget többségében idősebb helyi férfiak, "bácsik" alkotják, akik betérnek 1-1 italért, amíg a feleségük vásárol, beszélgetnek az ismerősökkel, persze lehet, hogy egyesek éppen csak akkor állhatnak meg itt, ha nincs velük a feleségük, ellenkező esetben úgy kell csinálniuk, mintha sosem állnának meg itt iszogatni.
A pultos hölgy talpraesett, vagány, jó beszélőkéje van, látszik, hogy profin tudja kezelni ezt az ide összesereglett férficsapatot. Egy-egy elkapott félmondat alapján a fő témák itt is a politika és a foci.
Egy kávét vettem csak, egy eszpresszót tejszínnel, mivel elvitelre kértem, papírpohárban kaptam, csak 300 Ft volt. Mondom én, olcsó hely ez. Egész jó volt, persze a maga nemében (nem újhullámos, nyilván...)
Ittam már itt korábban üdítőt is, de arról nincs mit mondani, bolti áru volt.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Feltételes Megálló - Lehel Csarnok további értékelései
2015.12.29a párjával
A Feltételes megálló egy egyszerű talponálló kocsma a Lehel téri piac épületében. Mégis jó élmény maradt, mivel a felszolgáló hölgy kedves, mosolygós, közvetlen, jól el lehetett Vele beszélgetni a borokról. Megegyeztünk abban, hogy Gere Attila a legnagyobb borász a vörösborok műfajában. A...
Thermal Hotel Balance Lenti
61.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval