Állítom, hogy egy-egy termékből sok esetben meg lehet állapítani egy hely színvonalát. Főként pozitív irányban. Ha valahol kiemelkedő a halászlé, a hortobágyi vagy a somlói galuska, akkor ott jó eséllyel mást is érdemes megkóstolni. Ha egy kínai étteremben jó a tavaszi tekercs, akkor jó eséllyel átlag feletti a többi fogás is.
Mert ugye vannak azok a kínai éttermek, ahol állott, vacak, kommersz, mirelit terméket adnak e címszó alatt, utána vannak azok, ahol szintén gyenge mirelitet adnak, de az legalább friss, végül – s ezek vannak sajnos mostanság a legkevesebben - vannak azok, melyek maguk készítik a tésztát és a tölteléket, amit utána jó esetben frissen sütnek meg. Régen ezek alkották a többséget. A Fen Wei ezutóbbiak közé tartozik, s azon túl, hogy maguk készítik a tekercset, régi stílusban, jó nagy darabot adnak, (egy tekercs kisebb főétellel felér) mely finom, és friss. A több étel is bizalomgerjesztőbb a büfék átlagánál. Kis adag étel 570 zömmel, de a kis adag mindenütt annyi, hogy azzal jól lehet lakni. Egyedül az ananászos csirke volt 500 alatt, hogy miért, azt nem értem. A tekercs 230 ft volt, best buy, ennyiért egy lángost sem lehet kapni.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.