3 héttel ezelőtt azonban a Fiaker is bevezette az ebédmenüt, így hétköznap 12-15 óra között egy elfogadható árú, egyúttal korrekt ár-érték arányt adó 2 fogásos menüt kínálnak 1990 Ft-ért, amely már tartalmazza a szervizdíjat. A főételt 2 változatban készítik, hússal és vegetáriánus verzióban is. A 2 fogás a séf elképzelései alapján lehet leves+főétel, előétel+főétel, de akár főétel+desszert is. A heti étlapjuk elérhető hétfőtől a honlapjukon, de a bejárat előtti táblán is olvasható, én is innen szemezgettem, és ez alapján a környékhez frappánsan illeszkedő zsidó konyhás napot választottam. A főétel ennek megfelelően sólet libamell sonkával vagy lágy tojással, míg a desszert vegán flódni volt. A beltér elegáns, de mégsem feszengős, igényes és kifinomult a bútor és a dekoráció választás, szépek a tányérok és a tálalás. Az egyik falat padlótól plafonig borospalackok foglalják el, lenyűgöző a kínálat. Nem igazán tűnik még bejáratottnak a hely, rajtam kívül csak egy vendég volt, ő szintén a menüt választotta. Az étel elég gyorsan érkezett, közepes adag, tradicionális módon, gerslivel készítve. A babokat egy fokkal tovább érdemes lett volna véleményem szerint főzni, és összességében túl sós volt az étel. A libamell sonka vékony, de hosszú szeleteit nehéz volt felvágni kisebb darabokra. Kenyér nem járt mellé, pedig szerintem nagyon kellett hozzá, kérésre kenyér helyett egy perecet kaptam, amely szintén sós volt (+390 Ft-ért ! ! )
A desszert érdekes, különleges "újragondolás", de a flódni összetevői markánsan felismerhetőek voltak. Vastag, tömény rétegeket alkotott a mák és a dió is, a süti tetején finom meggyíz. Összességében jó élmény, kellemes benyomás, de nem kiemelkedő.