A kiszolgálás jó lett volna. Ám pofátlanul vágják át az embert. Rosé kacsamellt és az avokádós marhamburgert 2x számolták. Itt én voltam a hibás, hogy helyben nem kezdtem el hisztizni, de sokkot kaptam a 20000 Ft számlánktól. Szánalmas egy hely. Ha az étlapon látom, hogy egy hamburger 5580Ft étteremben vacsizunk, nem pedig ezen a helyen.
Meglepően jó és a menü ár-érték arányát tekintve is korrekt étkezde a Horánszky és a Krúdy Gyula utca sarkán. Ez is egy olyan része a belvárosnak, ahol egymást érik a vendéglátó helyek mindkét oldalon, egészen a Mikszáth térig. A környéket nagyon szépen rendbe hozták, épületeket renováltak, az utcát díszkővel borították és sétálóutcává alakították.
Csakhamar meg is jelentek a kiülős teraszok egymás mellett. A teraszhoz még hűvös lett volna, ezért a benti részen ültünk le egyik barátnőmmel. Az ebédmenü fix, de lehet kis/zóna- vagy normál adagot kérni, így S/M/XL napi menük közül lehet választani. A parajos rokfortos csirkeraguleves kifejezetten finom, remek volt, nem is kicsi adag az "S" méret ellenére, a főétel zöldséges paella garnélával és pirított kolbásszal, reszelt sajttal elég kis adag volt, persze nem a rák dominált benne, és elég középszerűre sikeredett. A fahéjas szilvás pite (+400 Ft) szintén figyelemre méltó, nagyon jó fűszerezéssel, megfelelő állag, frissesség. Kortalan, kicsit művészklubos berendezés, de nem vitték el a trendi indusztriál irányába. A normál étlapon magyaros, tartalmas fogások: borjúgulyás, kacsamell, libamáj, karaj, bélszín, de avokádós mártogatós és hamburgerek is vannak. A honlapjuk szerint 50 féle whiskyt kínálnak.
Konkurenciával szimbiózisban hangulatos nyári estét lehet eltölteni ennek a helynek a vendégeként is a Krúdy utcában. A hangulatot fokozhatja még egy sportesemény is. Az utcára kiülve sör/bor finom étel társaságával együtt lehet szurkolni baráti társasággal. Az ételek nagy, ízletes adagok, különösen a hamburgertálak. A kiszolgálás vendégszerető, gyors.