A Hollán Ernő utca sétálós részén, közel a Körúthoz pár héttel ezelőtt nyílt meg ez a kis hely, amit leginkább pékségnek kategorizálnék, bár a hely alapítói "sütöltödének" nevezték el magukat egy új keletű sajátos szóalkotással. Kalácsot, édes és sós péksüteményeket, töltött tésztákat, tavaszi tekercset, többféle pogácsát készítenek, de húst egyik étkük sem tartalmaz.
Adalékanyagok nélkül, főleg magyar biogazdaságokból származó alapanyagokból, pálmaolajjal és nádcukorral sütnek. Kreatív és napi szinten, illetve szezonálisan változó a kínálat, ottjártamkor többek között házi Sport szeletet, rozmaringos-sütőtökös, burgonyás-tökmagos és füstölt pogácsát (90 Ft/db), banános-csokicseppes csigát (290 Ft), burgonyás-rozmaringos és bazsalikomos-paradicsomos pizzát és ún. töltikéket kínáltak, ez utóbbi a hely specialitása, négyszögletes alakú, töltött leveles tészták sós és édes verzióban, nevezetesen mákos-banános, erdei ragus és körözöttes. Egy gombás raviolit kértem (190 Ft/db), a töltelék nagyon finom, fűszeres, erdei gombás ragura emlékeztető, a tésztája azonban száraz, kissé kemény. A banános csiga tölteléke szintén nagyon kellemes, karakteres banános ízű volt, ám a tésztája nem volt ropogós, túlságosan puha, lágy volt. A kiszolgálás az utcafrontra nyíló pultban történik, nincs leülős része, így elvitelre lehet csak vásárolni, vagy a szomszédos kávézóban lehet leülni. Ez egy kicsit kényelmetlen megoldás, mert nem mindenki szeret útközben vagy a munkahelyen az íróasztalnál enni. Árban az átlagosnál drágább, de még elfogadható.