A gyerekük már itt született Magyarországon, emlékszem, amikor a kínai kis hölgy nagy pocakkal még szolgálta ki a vendégeket (ennek már 10 éve is megvan). A covid idején tértek át a kiszállításra, becsatlakoztak a 2 nagy ételfutár céghez is, így ők is szállítják az ételeket nagyobb körzetben, nemcsak a környéken lakók térnek be, gyalogosan. A profil alapvetően megegyezik a hazai kínai gyorséttermekével, viszont itt elég széles a kínálat, nem több napos, állott-aszott ételek vannak a pultban, hanem mindig friss minden, értelmesen ki vannak írva az árak és az ételek. A pultos tud jól magyarul, megtanult már. Persze itt is a legtöbb étel csirkéből készül, 1-1 kacsa vagy marha akad mutatóba. Sok a zöldséges étel. Kérésre elkészítenek mást is, csak arra várni kell. Hatalmas adagokat adnak. Legutóbbi vásárlásunk: nagy adag amerikai csirke (ragacsos mogyorós-csokis-szójaszósszal), nagy adag illatos omlós csirke (panírbundában, szeletelve), nagy adag ragacsos rizs, zöldséges csirke zöldborsóval, fafülgombával, ceruzababbal, zöldséges tészta, babcsíra saláta (950 Ft/ nagy adag). Összesen fizettem 9000 Ft-ot, és kaptunk ajándékba 3 db szerencse sütit (ez sokáig 50 Ft-ba került, de most már felment 100 Ft-ra). Úgy szoktam kérni az ételeket, hogy külön tegyék a húst, külön a rizst és a tésztát, így otthon jobban lehet vele boldogulni, mindenkinek ízlése szerint adagolni otthon. Ez olyan sok, hogy két alkalommal ettünk már belőle 4-en és még mindig maradt belőle egy kevés. Lehet helyben is enni, kb. 20 embert le tudnak ültetni kényelmesen, de én ezúttal elvitelre kértem, ahogy leggyakrabban teszem, mivel itt lakunk a közelben.