2025. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. április 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Z generációs hamburgerező a Ráday utca elején, a Kálvin tér közelében. 2024 őszén nyitottak meg, és a mostanság hihetetlenül népszerű smash burgert készítik. Az étlap rövid, nincs benne sok faxni, a beltér kialakítása szintén puritán, evőeszközökkel, tálcával, dekorációval sem igazán bajlódtak. Pár srác összeállt egy jó ötlettel, összedobtak egy klassz street food kaját, beállítottak egy italautomatát és egy szószadagolót, aztán hadd szóljon. Az ő burgerüknek az a specialitása, hogy a húspogácsába nagyobb mennyiségű reszelt hagyma került, amit Oklahoma-stílusnak neveznek, az 1920-as évek Amerikájában találták ki. A húst egy hazai magyar kistermelő szabadtartású Charolais marháiból készítik. Kb. ennyi a titok, de jól működik. Mindössze 4 féle burger van, amiből az egyik a vega kecskesajtos. A fűszeres sült krumpli adagja 777 Ft, a szósz ingyen van, az újratölthető gépi szénsavas üdítő is 777 Ft, az extra hús 773 Ft. Én a Fini'z sajtburgert választottam (2444 Ft), ebbe a saját fejlesztésű Fini'z burgerszósz került, és jó döntés volt, hogy nem hagytam ki a sült krumplit sem, mivel az sokkal élvezetesebb volt, mint amit a nagy amerikai junk food láncok bármelyikénél kínálnak.
A borravalót fizetéskor kell kiválasztani a POS terminálon, de nem kötelező adni, nem várják el.
Sokat kellett várni, mert a hely nagyon népszerű. A vendégkört többségében tizenévesek alkotják.
Az árazás vicces, még véletlenül sem 0-ra vagy 9-re végződnek a tételek árai.
Helyben enni vagy a galérián vagy a teraszon lehet.
Olaj- és sülő hús szag van, kifőzdés a hangulat, de nem retró, hanem XXI. századi.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()