Átlagos 2015. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nekem nagy csalódás volt az étterem, mert imádok minden húst. Viszont a csirkét leszámítva az összes hús médium volt átsütve, amit én személy szerint nem kedvelek, bár tudom, hogy sokan igen. Szerintem ezen lehetne változtatni, legalább egy pár esetében, még akkor is, ha úgy a hús szárazabb lesz. Az árak elég magasak, mi 7-en 90 ezret fizettünk. Egyszer megéri elmenni a hangulat miatt, de nálam nem lesz kedvenc... viszont a hús felszolgáló pincérek rendkívül előzékenyek, és kedvesek, nem kell soha várni, hogy jöjjön a következő :)
Az Étteremhét keretében jártunk itt a kollégákkal, nekem személy szerint különleges élményt jelentett, mivel korábban még nem jártam ilyen rodizió étteremben. A koncepció lényege az, hogy érkezéskor kapunk terítéket és a választott köretet, majd a pincérek egymás után hordozzák körbe a nyárson...
Azoknak ajánlom, akik szeretik a húst. Nem ezzel kezdtük, van egy salátabár/előétel pult, rendkívül finom előételekkel, de van leves is (én ilyen jó eperlevest még nem ettem). De nem érdemes sokat enni (bár nehéz megállni), mert utána megkezdődik a kardon sült húsok felszolgálása, amikor...
Többször jártunk már ebben az étteremben, minden alkalommal az étterem hét rendezvény sorozaton belül. Ezt azért fontos megjegyezni, mert ilyenkor féláron lehet itt enni, viszont ettől függetlenül mind az ételek választéka, mind a hangulat és a felszolgálás minősége tökéletes és 100%-os. Finomak...