Célzottan egészséges, illetve speciális ételeket kínáló bisztró a XIII. kerület angyalföldi részén. A kínálatban a leírás szerint reform, szénhidrát csökkentett, bio, paleo, vegán és emelt fehérje tartalmú, proteines, edzést támogató ételek is megtalálhatóak.
Hogy ez a valóságban miként valósulna meg, az azonban számomra nem volt egyértelmű, vagyis némely esetben igen, pl. a főzelékeket lisztmentesen készítik. Valószínűleg a "mentes kultusz" miatt árban elég drága minden, pláne ezen a környéken. Pl. egy zöldborsófőzelék feltét nélkül 2380 Ft vagy egy rizses hús 3500 Ft-ért, hát nem tudom, szerintem ez azért nem reális. A sajtburger 5000 Ft! Tortillák 3500 Ft-ért. A rendelés és a fizetés a pultnál történik, majd az elkészült ételért oda lehet menni. A beltér tágas, elég sok asztaluk van, modern irodai menza hangulatú, van kinti teraszuk is, amely a forgalmas Béke útra néz. Házhozszállítást is vállalnak, a két nagy kiszállító céggel is szerződésben állnak. A desszertek cukormentesek, somlói galuska, brownie, palacsinta. Az étel átlagos, menzás jellegű, egynek elment.