Flatyesz Bisztró Budapest

Flatyesz Bisztró BudapestFlatyesz Bisztró Budapest
Flatyesz Bisztró BudapestFlatyesz Bisztró Budapest
22 fotó

Flatyesz Bisztró Budapest bemutatkozása

A Flatyeszt a Ráday utcában találjátok, a 4-es/6-os villamos Mester utcai megállójához közel. Konyhájuk vegyes: magyaros is és nemzetközi is.

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Forrás Zalakaros - Kedvezményes ajánlat Nyugdíjasoknak
Hotel Forrás Zalakaros
22.265 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Halászkert Badacsony - Szilveszter
Hotel Halászkert Badacsony
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös

Flatyesz Bisztró Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Átlagos 2023. május 12. járt itt
Munch ételmentő program keretében ettem itt, a Ráday utca Boráros tér felőli végén lévő kifőzdében. Hétköznap ebédidőben 2 fogásos ebédmenüt kínálnak 2590 Ft-ért, plusz üdítővel 2890 Ft-ért. 2-3 féle leves, 1 főzelék, 3-4 főétel, palacsinta szerepel a naponta változó kínálatban, ezek előre elkészítve a pultban láthatóak.
Flatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étlap/itallapFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - BelsőFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étlap/itallapFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Külső képFlatyesz Bisztró Budapest - Külső képFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Külső képFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - Étel/italFlatyesz Bisztró Budapest - BelsőFlatyesz Bisztró Budapest - BelsőFlatyesz Bisztró Budapest - BelsőFlatyesz Bisztró Budapest - Belső
Még több kép (19 db) >>