Munch ételmentő program keretében ettem itt, a Ráday utca Boráros tér felőli végén lévő kifőzdében. Hétköznap ebédidőben 2 fogásos ebédmenüt kínálnak 2590 Ft-ért, plusz üdítővel 2890 Ft-ért. 2-3 féle leves, 1 főzelék, 3-4 főétel, palacsinta szerepel a naponta változó kínálatban, ezek előre elkészítve a pultban láthatóak.
Desszertek közül palacsinta kapható (890 Ft). Az állandó kínálatban szerepel quesadilla többféle töltelékkel (2790 Ft), illetve rántott ez-az. Napi ajánlatban kétféle húsos főétel 3190 Ft-ért. A Munch ajánlat így utólag egy kicsit átverés-jellegű volt, mert 3190 Ft helyett kínálták kedvezményesen 1690 Ft-ért a 2 fogást, miközben, ahogy írtam a 2 fogásos ebédmenünek a normál ára 2590 Ft a táblás kiírás szerint, továbbá nálam a főételnél nem volt választási lehetőség, ami valószínűleg az előző napi menü főétele volt, azaz rakott krumpli. A leveseknél kétféle közül lehetett választani, medvehagyma krémleves, illetve karfiolleves, én az utóbbit választottam. Nagy tányérnyi adag, erősen túlfőtt apróra vágott zöldségekkel. Ízre menzás jelleg, magyaros fűszerezéssel (pirospaprika, nem csípős). A főétel nagyon gyenge volt a maga műfajában, a són kívül más ízt nemigen éreztem benne, azt viszont erőteljesen. A besamel-szerű mártás kellemetlen állagú, besűrűsődött, lisztes ízhatású, ami eluralta az egész ételt. Hát ez nem sikerült. Az utánam érkező "muncholó" választhatott többféle főétel közül, szóval úgy tűnik, ez sem teljesen fair módon működik. A hely és a fiatal személyzet egyébként első ránézésre szimpatikus, bár a benti rész szűkös, csak 3 kis asztalka van, de most már működik a kinti terasz, ami kellemes, itt több asztal található. Sajnos az ételek viszont csalódást keltettek, így én nem ajánlom.