A Szabadság téri Verno House Hotel egy 5 csillagos luxusszálloda, amelynek a Flava az étterme. Nagyon jó benyomást tett rám. Nem meglepő, s nem érdemtelen, hogy bekerültek a Dining Guide Kalauzba a Top100 magyar étterem közé, méghozzá 74 ponttal értékelték őket. A terasz és a bejárat dús zöld növényzetbe burkolózik, ami a benti részben is folytatódik.
A kiszolgálás udvarias, de mégsem merev. Az étlap rövid, bisztrós jellegű, de kreatív, nem a mindenütt unásig látott fogásokat tartalmaz. Latin-amerikai, közel-keleti és arab konyha ételei, ízei, fűszerei is megjelennek a tradicionális hazai vonal mellett. A külföldi vendégek számára készült elsősorban a Hazánk ízei ételsor: gulyásleves, hortobágyi húsos palacsinta, marhapörkölt galiskával, juhtúrós sztrapacska. Az előételek (3500-8000 Ft) között gombás shawarma, angus marhahúsból készült tatár beefsteak, garnéla ceviche jelzi a sokszínűséget, a főételek között grillezett "szárazföldi" és tengeri fogások, exkluzív az Omaha prime black angus bélszín (19900 Ft, köret nélkül), szóval könnyen lehet itt nagyon sokat költeni a finom ételekre. Ugyanakkor lehet találni mérsékeltebb áru ételeket is, amelyek esetében a konyha nemkülönben kitűnően teljesített, mégpedig a szezonális ajánlatból. Hideg görögdinnyelevest (2500 Ft), valamint tökfőzeléket ettem ropogós falafel golyókkal (4500 Ft). Floe Water szénsavas vizet ittam (330 Ft/ 0,25 l). A kötelező 15%-os szervizdíjjal együtt 8500 Ft-ot fizettem. A bor- és koktél kínálat is figyelemre méltó.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.