plate sharing koncepciót kívánják megvalósítani itt, melynek lényege az, hogy nagyobb baráti vagy családi asztaltársaságok együtt falatoznak itt sokfélét, közös tányérokból csipegetve, kóstolgatva. Azt azért el kell mondanom, hogy az adagok nagyon kicsik, szóval ha valakinek egy étel ízlik a társaságból, akkor könnyen meg tudja enni egyedül is, nem nagyon fog működni így a közösködés. Nem vagyok nagyétkű, de 3 fogást egyedül is meg tudtam enni, pedig még volt pluszban kenyérlepény is, ami önmagában elég laktató. A legolcsóbb fogások is 2000 Ft felett indulnak, a teteje 4790 Ft. Szóval 3 fogás ital nélkül is egy tízes körül alakul. Az italok drágák. A kötelező szervizdíj még plusz 13%. A rövid, de izgalmas, kb. 6 hetente változó étlapon a nemzetközi konyha legjobb fogásai szerepelnek, a világ minden tájáról. Én is próbáltam többféle ország népszerű fogásai közül válogatni, s bár látszólag nem volt kapcsolódás, mégis jól működtek az ízek, harmóniák. A grillezett-sült karfiol, gránátalma, curry a kisázsiai, libanoni ízeket hozza (2590 Ft), a paradicsom, füstölt paprika egy ráütött tojással egyfajta lecsó délszláv-szerb módra balkán lepénykenyérrel (2790 Ft), míg a csirkés gyoza, szójaszósszal, sok korianderrel a Japán konyhából hozott (2790 Ft). Egyik fogás jobb, mint a másik, minden ízletes, hibátlan, kiemelném a remek fűszereket. Egy palack ásványvíz 850 Ft, gyakorlatilag ez volt a legolcsóbb ital (0,75 l). A maradék ételt nem lehet elcsomagoltatni, mivel nincs - nem tartanak - dobozt, ez valami koncepció lehet, minden esetre én nem értem. Horizont és Pannonhalmi kézműves söröket, koktélokat is lehet inni. A beltér a most divatos rezes-csillogó, bőrök és csempék, minőségi alapanyagok itt a dekorációban, csakúgy mint a konyhában. A személyzet udvarias, de egy kicsit kimért, lehetnének barátságosabbak.