Jó 2016. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. december 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Flour Style Wok Bar kifejezetten jó élményünk volt a minap. Ketten tértünk be ide az öcsémmel, ettünk egy rament és egy dumplingot, távolkeleti húsos derelyét. Tervbe volt véve még pár hely, így nem akartunk eltelni, különben rendeltünk volna valami wokban pirított egyveleget is. A ramen kifejezetten jó volt, karakteres marhaízt árasztott, egy fokkal talán sósabbra sikeredett az optimálisnál, de így is nagyon szerettük. Azt sem bánom, ha valaki hozzá nem értéssel vádol, (tény, hogy a japán konyhának inkább tisztelője és kedvelője vagyok, mint értője, Japánban sem jártam még) de sokkal jobban ízlett, mint egy másik, sztárolt étterem [moderálva - a szerk.] ramenje. A derelye esetében nem esett kifogás, hacsak az nem, hogy késztermék volt mellé a szósz. Tetszett a dizájn is. Összességében erős négy pont. Fotók majd jönnek.
Több alkalommal megfordultam már ebben az ázsiai étteremben, amely elég népszerűnek tűnik, sokan szeretik, forgalmas, jó helyen található a Kálvin tér közelében, a Nemzeti Múzeummal szemben. A korábbi alkalmak alapján a konyha nem volt rossz, de a körülmények, egyéb benyomások miatt 3 pontnál...
A szokásos történet, este hazafelé, valami helyet keresve itt akadtam meg. Bízzunk a kirakat erejében! Volt pár ramen, tészta, rákok, tengeri cuccok, kacsák, csak főznek itt valamit a magam fajtájának is. A bun leves, a pho meg a ramen fogalmai eléggé szabadon keverednek az európai-ázsiai...
A tészta ugyan túlfőtt volt a ramenben, de az alaplé se nem túl sós, se nem túl fűszeres, pont jó. Az adag nagy, a kacsa és a zöldségek finomak voltak benne. A hely füstös, mivel látványkonyha van és a szellőzés nem tökéletes. Galéria is van, ami emel a hely hangulatán.