2024. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. október 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ázsiai konyhát vivő wok bár első étterme évek óta működik a Múzeum körúton, a közelmúltban a XIII. kerületben, a Westend közelében nyitották meg 2. éttermüket. Itt az RM2 irodaház földszintjén menzás jellegű önkiszolgáló étterem üzemelt éveken át, de a covid miatti lezárások sodorhatták el őket.
A hely frissen festett, megújították a korábbiakhoz képest, de kicsit menzás, egyszerű jellege megmaradt, elég sok asztaluk van, tágas a tér. Az ázsiai dekoráció finoman van jelen, pl. a kassza mögött integető cica szobrok formájában. A pénztáros úriember magyar, a szakácsok, illetve a többi alkalmazott ázsiai. Azért így fogalmazok, mert lehetnek vietnámiak vagy kínaiak is. A pultnál kell rendelni a vadiúj színes, fotókkal ellátott étlapról, aztán sorszámot kap az ember és várakozik. Én 4 főre elvitelre rendeltem, és meg is vártam, de kb. 10 perc alatt el is készült minden, pedig voltak rajtam kívül más vendégek is. A konyha egy üvegfal mögött látványkonyhaként működik. A népszerű thai, vietnami, kínai, japán, koreai fogásokat találjuk, részben félkész/mirelit alapanyagokkal is dolgoznak. Árak szempontjából korrekt szerintem.
Főleg az előételek közül válogattam, amelyeket kódokkal azonosítottak be. Általában többféle húsos vagy zöldséges töltelékkel/feltéttel is kérhetőek a fogások.
Amiket kóstoltunk pirított üvegtészta (vékony verzió), szójával, zöldségekkel, csirkehússal, japán teriyaki szósszal (1990 Ft a tészta alap + 760 Ft a csirkehús feltét), rák tempura (1680 Ft/5 db), sült gyoza sertéshússal (1580 Ft/6 db), gyoza csirkével, illetve sertéssel töltve (1680 Ft/10 db), sertéshússal töltött batyuk "dumplings" (1980 Ft/2 db), rákkal töltött batyuk (1200 Ft/4 db). A doboz ára 100 Ft, kerek újrahasznosított kartondobozt használnak, műanyag fedővel. Édes chiliszósz és ecetes szójaszósz jött még az ételek mellé külön kis dobozkákban.
Bankkártyával lehet fizetni, szervizdíj nincs. Kiszállítást is vállalnak az ismert futár cégekkel.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Ensana Thermal Aqua Hévíz